De iconische Tourmalet bedwongen tijdens Hartekind Ride Pyrenees De iconische Tourmalet bedwongen tijdens Hartekind Ride Pyrenees


 Ride Tourmalet


Ride Tourmalet

23 SEPTEMBER 2022

Fiets je liever 1 dag? Dat kan! Vrijdag 23 september staat in het teken van de iconische Col du Tourmalet met Hartekind Ride Tourmalet.

Er zijn twee routes, passend bij jouw niveau! Welke route je ook kiest: jij verlegt jouw grenzen en draagt bij aan een toekomst voor hartekinderen. 
Vraag meer informatie aan

Col du Tourmalet

Een iconische berg, bekend uit de Tour de France. Voor de start kies je een van de twee routes. Kies voor de route met 1.800 hoogtemeters of 3.300 hoogtemeters. Deze challenge fiets je samen met de deelnemers aan Hartekind Ride Pyrenees.
Inschrijfgeld: € 75
Sponsorgeld: € 500

Veelgestelde vragen

Wat is het inschrijfgeld?
Hartekind RIde Pyrenees:
Het inschrijfgeld voor Hartekind Ride Pyrenees bedraagt € 275. Tot 1 februari profiteer je van het early bird tarief van € 225.

Ride Tourmalet:
Wil jij alleen de iconische dag rond de Col du Tourmalet beleven? Dan betaal je € 75 inschrijgeld.
Wat bedraag het minimale sponsorbedrag?
Hartekind Ride Pyrenees:
Als deelnemer van de hele Hartekind Ride Pyrenees (5 etappes) zamel je minimaal € 2.500 sponsorgeld in voor Hartekinderen

Hartekind RIde Pyrenees - Ride Tourmalet:
Fiets je alleen Ride Tourmalet op 23 september dan is je sponsortarget minimaalr € 500.
Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Inschrijven kan tot en met 1 september 2022. Maar let op! Er is een beperkt aantal startbewijzen. Wij adviseren dus niet te lang te wachten met inschrijven.
Wat is het verschil tussen de twee edities?
Als deelnemer aan de hele Hartekind Ride Pyrenees fiets je 5 etappes van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september 2022. Fiets jij Hartekind Ride Tourmalet dan fiets je op vrijdag 23 september een van beide routes rondom de iconische Col du Tourmalet. Ook deelnemers die de hele week fietsen kunnen die dag zelf kiezen welke route zij fietsen. 
Wat is de route?
Bekijk alle routes van Hartekind Ride Pyrenees op de route-pagina. Als deelnemer krijg je kort voor het evenement de definitieve routes. De weergegeven routes zijn indicatief.

Vrijdag 23 september - Ride Tourmalet
Op 16 september zijn er 2 routes, ze zijn beide even lang maar er is een verschil in hoogtemeters. Kies je ervoor om naar de top van de Tourmalet en weer terug naar de start te fietsen dan overbrug je 1.800 hoogtemeters. Maak je de ronde vanaf daar af dan overbrug je 3.300 hoogtemeters.
Wat gebeurt er met het sponsorgeld?
De opbrengst van Hartekind Ride Pyrenees gaat naar Stichting Hartekind.

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland die zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. De doelstellingen zijn betere overlevingskansen voor hartekinderen en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven.

Staat jouw vraag er niet tussen?


Dit is inbegrepen bij deelname aan Ride Tourmalet:

Officieel shirt
Verzorging op de route
Mecanicien & bezemwagen
Begeleiding bij training
Fondsenwerving: tips & tricks
Pastaparty bij de finish
Een herinnering voor het leven

Dit verzorg je zelf:

Je overnachtingen
Ontbijt & Diner 
Vervoer naar Pyreneeën

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen