Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Voorbereiding

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: 5 uitdagende etappes door de Pyreneeën fietsen. Hartekind Ride Pyrenees is geen wedstrijd, je fietst lekker op je eigen tempo en geniet van de prachtige vergezichten. Wij helpen jou graag!

Training

In aanloop naar Hartekind Ride Pyrenees helpen wij jou natuurlijk met tips & tricks.

Persoonlijk advies
Het werken naar een doel gaat makkelijker als je weet wat je moet doen. Wanneer je in optimale conditie aan de start staat, zal het je zelfvertrouwen goed doen. Onze trainingspartner Paul van Dam van Passion4Biking biedt verschillende trainingsschema's aan en kan je gericht helpen met je verbeterpunten. In de voorbereiding biedt Paul van Dam ook meerdere trainingsdagen en weekenden aan, in kleine groepjes.
Trainingsritten
De beste manier om beter te worden: ga trainen met vrienden en kennissen. Daarnaast is alles is leuker wanneer je het samen doet, dus ook trainen! Tijdens Hartekind Ride Pyrenees zal je ook niet alleen komen te fietsen, dus wen alvast aan het fietsen in groepjes.

Sponsorwerving

Spannend om te beginnen? Niet nodig. Naast een persoonlijke sponsorpagina krijg je veel tools en downloads en hebben wij heel wat succesvolle sponsoracties online staan.

Tips voor sponsorwerven
Sponsorwerven doe je niet alleen. Wij bieden een hoop handvatten waarmee jij gegarandeerd jouw startbewijs haalt.
Ideeën voor sponsoracties 
Je hoeft het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Wij delen veel succesvolle acties van andere deelnemers.
Bijeenkomsten 
In de voorbereiding zijn er meerdere bijeenkomsten. Hier krijg je informatie over praktische zaken en over sponsorwerving.

Voeding

Naast trainingsarbeid op de fiets, is het ook belangrijk om te trainen op het gebied van voeding. Onze partner Duursport.nl gaat je hierin bijstaan met handige tips. Gedurerende Hartekind Ride Pyrenees is er bij de checkpoints voeding aanwezig, die perfect aansluit bij de behoefte van de deelnemer die een geweldige prestatie neerzet.


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen